uFeel.me
ОТЛИТАМ
Автор: zefpet,  28 август 2012 г. в 12:48 ч.
прочити: 638

Добрите приятели с острите шпаги
прободоха вяра и мисъл за чест.
Свистяха стрели и летяха кинжали,
насочени точно – на моя адрес. 

Душата увисна на примка от корда,
светът ми стовари железен юмрук.
Живеех стремглаво и гледах нагоре,
но всичко, изглежда, било е напук.

 Да, долу съм, в ниското, там, край блатата,
но рани не ближа. Не ща реквием.
Спокойно замлъквам. Остана следата –
ще пари душите ви моят рефрен.

 Е, хайде, със здраве! Бъдете честити!
Мислете каквото си щете за мен.
Да, още ми пука, но вече отлитам
към своя безкрай, от гмежта несмутен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me