uFeel.me
ОТКРОВЕНИЯ
Автор: jjb92,  18 юли 2011 г. в 23:25 ч.
прочити: 324
Откровено искаш да говоря,
но аз не мога, ей така
ще излъжа и повторя
и пак не ще ти споделя.

Животът ми ме смаза,
той стъпка ме на прах
и толкова неща показа
от които ме е страх.

Ако малко ти разкажа
аз ще стана уязвима
и за миг ще ти покажа
колко малко сили имам.

Това не е ли откровено
или малко прекалих
това ти казвам за последно
и даже много споделих.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me