uFeel.me
ОТИВАМ СИ
Автор: mega_char,  28 юни 2010 г. в 09:10 ч.
прочити: 455

Разгръщам спомените живи
от изминалите дни.
Раната все още прясна е...
сърцето не спира да боли.

Устните пресъхнали усещам...
Ръцете треперещи от студ...
Боса стъпвам по тревата,
ала нито звук...

Изгубена в тъмнината,
покрита с плащ от есенни листа...
бродейки безцелно...
умислено свела глава...

Уморена падам в шубрака.
Няма надежда за мен!
Капят сълзи от очите...
Отивам си тихо, като призрак от спомен замъглен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me