uFeel.me
ОТГОВОР НА ПОКАНА
Автор: mt46,  31 март 2011 г. в 11:45 ч.
прочити: 539
Благодаря за поетичната покана! -
Да се слеем с пролетния бриз на Варна...

Понеже днес е краен срок да отговоря -
не ме пишете в списъка със хора!...

Ако случайно долетя в уречения час -
на някоя... липа ще пренощувам аз...

С поздрав: Марин Тачков

ПП: Надявам се, че никой няма
да забележи... моето отсъствие... :))

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me