uFeel.me
ОТ УПОР
Автор: Chobanov56,  3 май 2011 г. в 15:03 ч.
прочити: 779

 

Разстрелях тънките надежди.

Разстрелях - звънките мечти.

И вехти дни, и безнадеждие.

Безплътните си сенки, и следи.

 

И превъзбудените си копнежи.

И пресолената ми кръв, дори.

Превземките, дъха, мълвежи.

Разстрелях ги, до крак, избих.

 

Разстрел, от упор, на мишени.

Безсмислен...Жалък...Укорим.

В разстрела, мъртво потушени

оставих, упорите си, незрими...

 

Сега, се търся, в Изначалното.

Оттам поех, да се Разстрелвам.

От Упор, гледа мен, Махалото.

И в Люлката му, Дъх поселвам.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me