uFeel.me
ОТ МЪЛНИИ СЪРЦЕТО СИ ПАЗИ!
Автор: tonia_borisova,  8 август 2011 г. в 15:06 ч.
прочити: 267
На скъпия ми син Гергин - за неговите 23 години!

 

Навалят облаците - римски легиони,

искрящи мълнии от щитовете мятат,

кълбят се и превземат небосклона

и грохотно се срутват  над земята.

А тя ги чака - лумнала от жажда,

душа разпънала на огнен кръст.

Знай  - дъжд,  небесно-яростен засажда

Любов в благословената й пръст.

Не се плаши, от облаците, сине!

От мълнии сърцето си пази,

дошли от небесата сини!

Крилете ти са силни - полети!

08.08.2011г., Ямбол
Из книгата \"Ризи от коприва\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me