uFeel.me
ОТ ДЪРВО ВИСОКО
Автор: avin,  30 юли 2011 г. в 19:37 ч.
прочити: 269

Без крила,
без парашут,
усещане извънземно...
приземяване \"Ох боли!\"

Тялото от болка стене,
травмата зараства,
в приключенски спомен
преминава.

Горестно плаче душата,
времето увяхва,
раната в нея
да кърви остава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me