uFeel.me
ОТ БЛЯНОВЕ ПОСТРОЙ УБЕЖИЩЕ
Автор: longin,  24 юни 2011 г. в 16:33 ч.
прочити: 125
Като младо вино
В съд вековен ме налей
Шепотът на вятъра
В песен превърни 
И пей
Като писана паница 
Опали ме в грънчарска пещ
Като дърво 
Дълбано с остър нож
Сътвори от мен 
Красива вещ
Построй от блянове
Убежище в пущинака
Душата моя 
Там ще чака
Тя на слънцето расте
И спи в  нощна тишина
Сънува чудеса
Спомени мили
Светещи сводове
Крият тайните кодове
Дом ще бъда
С покрив небосвод
С врата утринната мараня
С прозорци песните 
В покоя на нощта
Убежище  е моята душа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me