uFeel.me
ОСТАВАМ ПРИ ТЕБ ПРЕЗ ЮЛИ
Автор: aza_9,  1 юли 2011 г. в 16:43 ч.
прочити: 167
ОТПУСКАМ СЕ
В ПРЕГРЪДКАТА ТИ,
МОЕ МОРЕ,
РАЗПУСНАЛА КОСИ -
НЕЖНИ ВОДОРАСЛИ
И ТЯЛОТО СИ -
РОЗОВИ КОРАЛИ,
БЕЗ СТРАХ
ОТ ОСТРИТЕ ТИ
ПОДВОДНИ РИФОВЕ,
ОТ ТЪМНИТЕ ТИ
ДЪЛБИНИ ОПАСНИ...

ОТДАВАМ ТИ СЕ,
МОЕ МОРЕ, И НЕ ИСКАМ
СПАСИТЕЛНА РИЗА,
НИТО МИСЪЛ
ЗА ВРЪЩАНЕ НАЗАД.
ЗАЛОЖИХ \"ВА БАНК\"
С ГОЛЯМА МИЗА,
ОСТАВАМ ПРИ ТЕБ,
ЕДИНСТВЕН МОЙ,
МОЙ ВЛЮБЕН СВЯТ,
ОСТАВАМ, ЧУ ЛИ,
ПРИ ТЕБ ПРЕЗ ЮЛИ!




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me