uFeel.me
ОЩЕ ЛИ (на Р.)
Автор: zlati_ival,  26 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 555
ГУБИШ СЕ БАВНО В СИВИЯ ДЕЛНИК,
ГЛЕДАШ НАГОРЕ, А СТЪПВАШ ВСТРАНИ
И ТЕ ВРЪХЛИТАТ ДУМИ НАПЕВНИ,
НОВИ ЛЮБОВИ И СТАРИ ВИНИ.

ОЩЕ ЛИ ТЪРСИШ ТОПЛИ ОГНЬОВЕ
И СЕ СТРАХУВАШ ОТ ПРАЗНИ ОЧИ?
ИМА ЛИ КОЙ ДА ТЕ МИЛВА ВЪВ ТЪМНОТО
И ДА ПОВЯРВА НА СМЕЛИ МЕЧТИ?!?

ОЩЕ ЛИ В СТАЯТА С ДЕВЕТТЕ КЛЮЧА
КРИЕШ ОТ СЕБЕ СИ ЛУМНАЛ ПОЖАР,
ПАК ЛИ СЪРЦЕТО НА РАЗУМ ГО УЧИШ
И ГО ПОЛАГАШ НА ЖЕРТВЕН ОЛТАР?

ВСЯКА ЛИ ВЕЧЕР С ПАРЕЩИ ДЛАНИ
ТЪРСИШ В МРАКА ДРУГА РЪКА?
НЕ Е ЛИ ТРУДНО С РОЛИ ИГРАНИ
ДА РЕЖИСИРАШ СВОЙТА СЪДБА?!?

НЕЩО ПРОПУСКАШ, СКЪПИ ПРИЯТЕЛЮ,
СЯКАШ ЗАБРАВЯШ, ЧЕ ТЯ Е ЖЕНА...
КОЙ Е УСЕТИЛ НЕЙНАТА СЛАБОСТ
И Е ЗАКЛЮЧИЛ СВОЙТА ВРАТА?...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me