uFeel.me
ОРИС
Автор: argonyk,  15 юни 2011 г. в 12:27 ч.
прочити: 117


 


- Една голяма гроздова, гарсон.


За пържоли не стигат парите.


Зъзнат мечтите в износен балтон.


И безвремие дните изплитат.


 


И завързвали мигове лични,


със бутиково-лъскави фрази,


осъзнатата своя първичност


скрихме дълбоко във пазви.


 


Ще отпивам на мънички глътки -


тази чаша ме гледа зловещо.


Ще заглъхнат моите стъпки


във посока без чакани срещи.


 


Излекуван от усет за Вечност,


ще се скитам небрежно-различен.


Скътал в пазвата своя човечност -


тежка орис и моя поличба...


 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me