uFeel.me
ОРИС ИЛИ ИЗБРАНО
Автор: gOra,  8 юли 2011 г. в 00:33 ч.
прочити: 293
Не лягам вечер в легло за двама,
не ме приспива мъжка прегръдка...
Луната ми слага звездна пижама
и на устните ми полага сребърна тръпка...
От вънка се спуска, до мене се сгушва
и с хладната си светлина ме съгрява...
После с нея на еднорози препускаме,
магии творим и заклинания припяваме...
Прегръщам в съня си листата със стихове,
моливът ми верен ме държи за ръка...
Трима споделяме тихо, с усмивка
що е да си орисан с самодивска съдба...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me