uFeel.me
ОРФЕЙ
Автор: linapaint,  19 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 705
Добрите приятели са малко!-посветено е :)))
Може ли,
да те наричам с името
"Орфей"
Виждам всичко твое - наречено
"ОРФЕЙ"
А аз ,
в кое светилище те срещнах,
че лекувам се сега...
Тук намерих майчино огнище,забравила от дълги времена!
Гледам и се радвам - нямах време затова!
Може би съм била още мъничка
и не разбирах,
колко е красива нашата страна!
Но защо да плача за това,
че не съм могла,
да обходя родната страна.
Може би сега, когато теб те имам,
ще направя от сърце...
И с обич ще разказвам на света,колко е мъничка
БЪЛГАРИЯ!
но е тъй богата на светилища и красота!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
16/10/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me