uFeel.me
ОПЕРАЦИЯ
Автор: black rose,  1 октомври 2009 г. в 09:24 ч.
прочити: 288
 

Излязох от собствената си кожа.
Почувствах същата черна болка,
забила вапмирските си зъби в старите белези.
Отново разшити.
Стърчат конците на самотата,
лазейки по кървавите следи.
Мрака забива хирургически ножици,
И реже, вместо да зашие.
Късовете прясна плът се пръскат в нищото.
Не искам да съм цяла.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me