uFeel.me
ОНЕЗИ ДВЕ
Автор: regina,  28 март 2013 г. в 17:48 ч.
прочити: 437
Две високи думи – чак до гърлото.
Трудно се изричат, трудно премълчават.
Тежки думи – камъни за хвърляне, 
затова мълча, мълча и ги сподавям.
Давя ги в погрешните си избори,
стискам зъби, та дано ги задуша,
крия ги от срам на тъмно в избите
на уплашената си от тях душа.

Две високи думи – чак до Господа.
Как да ги призная? Как да ги спестя?
Цяла оболена съм от носене -
думи две, а как неистово болят...
Колко искам те да бъдат минало.
Няма начин – тебе ти е безразлично,
че лежа под думите зарината
и мълча онези две – че те обичам.

Радост Даскалова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me