uFeel.me
ОМРЪЗНА МИ
Автор: AVENTYRA,  26 септември 2011 г. в 22:06 ч.
прочити: 244

Омръзна ми
от празни обещания,
от думи застинали във времето.
Омръзна ми
от вечни пререкания
на разума и на сърцето ми.
Омръзна ми
от нощите викащи след утрото
и писъка на совите.
Омръзна ми
от хората и скритото им лицемерие...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me