uFeel.me
ОЧАКВАНЕ
Автор: dobromirpenkov,  4 октомври 2012 г. в 18:30 ч.
прочити: 346

 

Винаги нещо

би могло да се случи…
Да, би могло…
Приятел би могъл
да изгубиш…
Да, би могъл…
Светът би могъл
върху теб да се срути…
Да, би могъл…

 

Ако живее
с тази мисъл
сърцето –
да се свива от страх
би могло…

Да очаква

как ще се срине
небето
и ще смаже
сърцето добро…
Би могло…

 

И в очакване за полет
да тръпне,
да живее в копнеж,
в мечти да се къпе –
би могло…

 

Затова

очаквайте слънцето –
и ще грейне то –
непременно!

Затова
очаквайте в бъдното

човешкото
вечно добро –
неизменно!

 

На всичко
в добрия край
вие вярвайте –

до полуда!

И ще стане
денят земен рай –
като в чудо!

 

07.03.2010 г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me