uFeel.me
ОЧАКВАНА ЛЮБОВ
Автор: texima.ltd,  5 януари 2012 г. в 13:59 ч.
прочити: 355
Очаквах те любов, преди, но беше невъзможна
очаквам те сега в залеза, дано да си възможна,
години бях ти в робство любов недостижима,
обсебваща, тревожна и тъжна и самотна.

На трон със власт качих те аз самата
и дълго, много дълго пазих ореола чист
и тъй като обгрижвах те единствено с душата,
ти беше дар за мен, духовния ми щит.

За другите остана почти неразгадана,
любов такава бе огромен риск,
от страх да не загубят почва под краката,
обърнаха ти гръб, но ти не се сърди.

Дори си мисля, че така остана вечна,
защото можеше да бъдеш и много безутешна
а... можеш и да бъдеш истинска фурия
при следващата среща, но в друго измерение. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me