uFeel.me
ОБИЧАЙТЕ
Автор: dobromirpenkov,  15 януари 2011 г. в 14:36 ч.
прочити: 434

Обичайте, обичайте -
обичайте красивите жени
и грозните обичайте,
и обичта
и тях ще разкраси...

Обичайте
децата, дето тичат
и болните обичайте,
обичайте звездите
и слънцето.

Обичайте!

Обичайте добрите хора
и лошите обичайте,
че инак
лошите кой ще обича...
Непременно
лошите обичайте.
И светът и вас с
        любов ще ви дари.

Обичайте самотните
и тъжните обичайте,
и нека
вашта обич
да ги стопли...

Обичайте снежинката,
на клепача във зимата

                       кацнала,
обичайте птицата,
дошла
да пречисти душата ви...

Обичайте вие
          света необятен,
света,

изпълнен с мъгли -
и с любов
направете го вий

по-прекрасен,
и с любовта
превърнете го вий

          във зари.

Обичайте
          дъждовната капка,
самотната капка
              обичайте
и ще измие
       тогава душите ви,
и сърцето добро
             ще пречисти.

Толкова малко е нужно -
просто -
ОБИЧАЙТЕ!

17.03.2010 Г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me