uFeel.me
ОБИЧАНИ ЦВЕТЯ
Автор: dadi281,  26 април 2011 г. в 21:55 ч.
прочити: 309
Две слънца изгряха в двора,
всичко се в лъчисто озари,
палави усмивки - два светли взора,
преливаха в смях и във игри.

Пъстри роклички с ръкави пеперуди,
крачета боси тупкаха в прахта,
очички бляскави - същински изумруди
разпръскваха искри на любовта.

Дано да бъде детството ви светло,
преминало през тъй щастливи дни,
да бъде бъдещето много цветно
с безброй красиви сбъднати мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me