uFeel.me
ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ
Автор: dadycool55,  19 април 2013 г. в 06:21 ч.
прочити: 147

Обичам да живея.
И зная как.
За грешките жалея
и тръгвам пак...
Послания разчитам,
звезди броя,
по пътища се скитам,
мечти тая...
И винаги си пея,
това е знак!
Обичам да живея -
и зная как!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me