uFeel.me
ОБИЧ
Автор: toti55,  1 септември 2009 г. в 21:44 ч.
прочити: 1311
Така обичам да те гледам.
Особено си мила днес,
не мога да ти се нагледам.
Аз много те обичам, Джес.

Да знаеш, много ми се иска,
не, сигурен съм, че и ти
разбираш колко си ми близка.
Кажи, обичаш ме, нали?

Навън с любов измяука котка.
Ти - седнала до този шкаф,
погледна ме с игрива нотка,
дойде до мен и каза -
                                        джаф !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me