uFeel.me
ОБИЧ ЛИ Е ,
Автор: linapaint,  16 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 691
Обич ли е,
щом силно те желая,
и не заспивам - никога сама!
Очите ми те търсят - за да те изпия,
и пак ще бъда жадна за любовта!
С устни те целувам,
а ти, шампанското разливаш - по моите бедра...
Тук съм, и не заспивам,
сърцето ми не спира да кърви - за теб умира,
дори да чуе твоето амплоа!
И  пак бавно да умирам - ще искам отново да се преродя...
Към теб,протегнала ръка, а те ръцете ми - прегръщат,
стискат здраво - за да не изпуснат радостта!
Не, не  спирам,  викам  твоето  име!
Обич ли е!
А аз ,като давеща медуза - вкопчила се в твоята ръка,
и като сянка винаги ще тичам,
 след твоята снъга!
Възглавница на твоят одър ще остана,
живот с любов на теб
ще вдъхновя!
За миг, затворила очи -и виждам любовта,
като мираж да идва тук и ме отвежда,
по килим
изплетен от цвета!
С  босите  крачета  аз  ще  тичам,
о... не, не тичам, а летя!
Красив е знам живота - но ако имаш до себе си любовта!
16/10/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me