uFeel.me
ОБЕЩАНИЕ
Автор: datska,  19 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 618
търсих те...
цял живот
търсих те
... любов
а ти... мен откри
очакваща...
чиста...
преродена...
не се страхувам
ще остана
твоя съм
превърната в морска пяна
завинаги
в твоето море
живот

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me