uFeel.me
Нямам
Автор: bogpan,  31 октомври 2008 г. в 18:02 ч.
прочити: 388
Нямам дума.
Думата, която да трепти
като сълза на длан.
И като тъй крехък
сън,
след който не
е
възможно да си
буден.

И любовта остава.
Бяла.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me