uFeel.me
Няма време за умуване, гответе се за весело кумуване!
Автор: datska,  13 май 2009 г. в 14:19 ч.
прочити: 683

Двама стоим изправени пред вас.

Млади, влюбени, засмени...

Очите ни говорят, не е нужен глас

да разберете, че един за друг сме ние родени.

 

И ето, че настъпило е време,

млад жених красива булка да си вземе.

Поканваме ви с нас да споделите

на любовта усмивките, искрите.

 

Но да ни кумувате няма да е лесна работа.

Задължения ще имате безчет.

Затова избрахме вас двамата,

да пазите нашия брак и чест!

 

Като орли да бдите над нас,

заедно да посрещаме и лошо и добро.

Давайте ни винаги надежда и кураж,

да продължи любовта ни цял един живот

 

И нали сте весел габровец и чаровна бургазлийка,

ще ви посрещнем с вкусна пита и блага ракийка.

От вас се иска само едно -

важни гости да бъдете на нашето тържество!

 

С една дума: няма време за умуване,

гответе се за весело кумуване!

Само усмивки в душите си сложете

И на сватбата ни до нас бъдете!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me