uFeel.me
Няма сбогом
Автор: LostInTheRain,  12 февруари 2012 г. в 22:29 ч.
прочити: 221

Губиш нещо,
не очакваш.
Нямаш време
и за сбогом... 


Знаеш вече,
тя е мъртва.
Нямаш време
и за сбогом... 


Не приемаш
и не вярваш,
че за сбогом
стана време... 


Вече стана,
осъзнаваш...
Сбогом няма,
само време...

Загубено завинаги!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me