uFeel.me
Няма път назад
Автор: juja_vialicata,  5 януари 2013 г. в 17:38 ч.
прочити: 293
Желанието ми те създаде,
умът си по теб погубих.
Сила от ръцете, ти дадох,
не спечелих, а изгубих.

Но целта си аз постигнах,
търсейки прекия път.
Душата ти аз достигнах,
влизайки в празния кът.

Сега, не виждам път назад.                             
А напред, безшумно лазя.
Да те обичам е като в ад,
но трудно е да те мразя.

Целта си аз постигнах,
търсейки прекия път.
Душата ти аз достигнах,
влизайки в празния кът.

Боли, когато близо си.
А обичаш ме - така изглежда.
Тръгнеш ли - вече няма те,
но пъзела се нарежда.

Далеч не искам да ходиш,
а следващата чака своя ред.
Да кажеш \"не\" - вече е късно,
спомените стоят отпред.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me