uFeel.me
Някой вярва в теб
Автор: sandra95,  16 септември 2010 г. в 16:29 ч.
прочити: 344
 

 

 

      На всички, които вярват в мен, дори когато съм загубила своята искрица вяра.

 

 

Когато над теб надвисне умора

и сълзите в очите запарят,

спомни си за любимите хора,

които във теб винаги вярват.

 

Дори когато мислиш, че си сам

и от никъде нямаш опора.

Не е така. Те са някъде там,

все същите, познати хора.

 

Те може би са с променени лица

от минали житейски несгоди,

но завинаги в техните сърца

пътека малка все към теб ги води.

 

Нямат те табели на челата

с надпис: „Приятел добър\",

ала  пазят във сърцата

спомени за миг добър.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me