uFeel.me
Някой във Никой
Автор: ulita,  18 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 617
Да подариш на Някой душата си,
без жал,без страх и тъга,
а след това да търсиш във него,
поне нещо,за което си сторил това.

Но този отсреща оказва се Никой,
човек без съвест,човек без морал,
безвъзвратно окрал е живота ти,
с цялата нежност,любов,без печал.

Някой във Никой превръща се,
търговец на нечии чужди мечти,
парче по парче препродава ги,
за ничиите такива-уви!

Да подариш на Никой душата си,
със всичката нежност и страст,
да напуснеш света на мечтите си,
и да ги търсиш в чужди очи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me