uFeel.me
Някога някъде
Автор: min_hetep,  9 април 2011 г. в 16:56 ч.
прочити: 277
\"Преди да обичаш,
научи се да ходиш по снега без да оставяш следи.\"
Индианска мъдрост

Заведи ме
в страната на чудесата -
там още е бяло
и стъпки
в снега не личат.
Помниш ли,
когато се учихме
да ходим безследно?
Кристалите
на водата
оставаха цялостни.
В дъха си
усилвахме жаждата
за безвремие...
А ти ми
разказваше
как се е раждал
кактус в пустинята.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me