uFeel.me
Някак трябва да вървим напред
Автор: annavlad,  20 ноември 2009 г. в 14:26 ч.
прочити: 723
В душата ми се скита само болката...
И вие стръвно срещу бледата луна.
Безкрайно гадна, сиво-черна пустош
обгражда ме отвред със пипала.

*
В сърцето ми пулсира само мъката...
Безкрайно много загуби поех.
Не ще се върнат никога в живота ни,
а някак трябва да вървим напред.

*
Уплашена съм... Страх ме е... Признавам си...
Отвсякъде откоси на смъртта...
И болка, болка... само черна болка
и много, много, много самота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me