uFeel.me
Някъде...
Автор: rumen popov,  14 февруари 2010 г. в 20:06 ч.
прочити: 521
Някъде въздишаха раними,
тъжни сенки в розов порцелан.
В здрача, поети пишеха красиви рими -
за своя свят недоразбран.

Обичай ме невидим в тъмнината.
Събуди душата ми,
с нежния си допир на ръката.

Преоткрих ли се...
чувствам се друг и различен,
като на петнадесет,
безразсъден и по хлапашки двуличен.

Някъде умираха комети,
любопитни да се слеят
с нашия изстрадал свят.
А датите замръзнали оставаха,
седми, осми, девети
без право за връщане назад.

Ето ме отново,
чувствам се някак изпепелен,
от спомена за толкова любови
преминали нахално и уверено през мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me