uFeel.me
Някъде, в мен
Автор: nella_gold,  25 април 2013 г. в 07:42 ч.
прочити: 309
„Нямам никого. 
Нямам теб...“

А някъде във себе си –
(отдавна бе), скрих къс луна,
парче сърце. От теб.
Щурчето в шепите си нося още.
И всяка сутрин будя слънцето. 
Към пет. А там, над мен, едно небе...
И вместо с дъжд, засипва ме. 
С недоизречени въпроси.
И в себе си – (отдавна бе), 
в кутийка мъничка аз къс 
от твоята душа закътах.
Скрих дълбоко.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me