uFeel.me
Някъде наблизо
Автор: jelyuena,  3 март 2013 г. в 19:26 ч.
прочити: 267

Все повече те чувам как мълчиш
по незатворен телефон отсреща.
Оставям се, долавям че си ти
и знам, че имаш да ми кажеш нещо.

Вдишваш леко. Цялата вселена
за мене се превръща в тишина…
Насред това спокойствие зелено,
защо накъсва мисълта ми страх?

Над блесналата бяла празнота,
защо не чезне чувството виновна?
Усещам, че и с тебе е така…
Не мога да затворя телефона…


© Елена Желева. 03.03.2013 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me