uFeel.me
Новогодишна приказка
Автор: sel_an,  30 декември 2008 г. в 12:45 ч.
прочити: 853
Дори и през зимата
приказки има
за снежни кралици
и бели коне
за търсещи принцове
герои без име,
чудовища страшни
палати, царе.
Разказва ги вятърът.
Кой ли го чува?
Кой ли се вслушва
в среднощния глас?
В камините огънят
лудо танцува
с дърветата заедно
приказен танц!
И ти се заслушай
приказки има,
в тях са мечтите
на всеки човек.
Повярвай, та скоро е
Нова година,
тя носи ни здраве,
вълшебство,
късмет! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me