uFeel.me
Новата звезда на небето
Автор: M.,  16 декември 2011 г. в 23:44 ч.
прочити: 319

Тъжно е - 
когато си идем. 
Когато морето отмие 
усмивките, 
и сълзи завладеят лицата. 

Тъжно е - 
когато струните млъкнат. 
Когато вятърът тъжна 
песен запее, и 
душата мълчи - дори не трепти. 

Тъжно е - 
когато времето спре. 
Когато момента 
бързо, бързо отмине, 
а животът - изтече. 

Тъжно е - 
когато губим: колега, приятел. 
Когато на небето 
изгрее нова звезда, 
а човек напусне света. 

Тъжно е! 
Но нека грее 
тази нова звезда! 
Нека струни отново запеят, 
и усмивки на лицата изгреят! 
*** 
Сбогом приятелю! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me