uFeel.me
Нова
Автор: ronya,  28 март 2011 г. в 16:09 ч.
прочити: 243


Бях решила - сменям гардероба,
и квартирата, и даже и града.
Мислех - слагам роклята си нова,
новите лилави очила,
пътьом ще изхвърля на боклука
прашните отминали неща,
ще забравя, че била съм тука,
някак си ще се новородя
и готово.
Вече ще съм нова!

Роклята. Без куфари. Боклука.
Леко тръпна. Слънцето блести.
Няма вчера. Няма беше. Тука
почва всичко - тъкмо се родих.
Хуквам по детински към простора -
лека, със захласнати очи...

Без да ща, поглеждам и надолу.

Пак оставям старите следи...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me