uFeel.me
Нова година
Автор: galq94,  31 декември 2010 г. в 12:01 ч.
прочити: 592
Нова година дойде,
нека всички заедно
да я посрещнем
с отворено сърце.
С пълни чаши до горе
да се чукнем за добро
и нека с усмивка
да рипнем едно хоро.
Нека здраве да си пожелаем,
нека бъдем по-добри,
нека не забравяме
добрите спомени и щастливите си дни.
Да вярваме, че таз година
ще се сбъднат всички наши мечти
и да се обичаме много повече от преди.
Наздраве, и нека празнуваме до сутринта
и усмивката да не слиза от нашите лица.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me