uFeel.me
Нощни пеперуди
Автор: sinner,  24 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 283
Акорди треперят

по кожата на луната
настръхва сиянието

по струните на китарата
танцуват
нощни пеперуди

по парещите им крилца
тръпне сребърна мелодия

сковава се в очите
блясъкът ...
на
разплакани дървета
посипващи
земята със листа

възбудено танцува
вятърът...
подготвя се
за бяла самота

в която аз и ти сме ...
и в която аз и ти
не сме...

и сме...
китарени прашинки
полепнали
по пърхави крила
на нощни пеперуди...

Сега е само миг
и миг е само светлината
в която музиката е съзвездие
от ангели
които падат през нощта

превръщайки се
в нощни пеперуди...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me