uFeel.me
Нощна тишина
Автор: Maria_Vergova,  4 януари 2010 г. в 18:34 ч.
прочити: 251
Нощта настъпва откъм запад.
Тъма обвива цялата земя.
Заглъхва всеки шум и крясък,
настава нощна тишина.
 
Застанал в мрака край реката,
смълчан присядам на брега.
Заключил в мене самотата,
се взирам в тихата вода.
 
И сякаш нежна, тъжна песен
напяват речните вълни.
А аз като във сън унесен,
потъвам в трепетни мечти.
 
Безшумно, като нощна птица
изгрява ярката луна.
И като жълта, призрачна зеница
увисва над смълчаната земя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me