uFeel.me
Нощна тишина...
Автор: womanly,  17 ноември 2010 г. в 09:14 ч.
прочити: 440
Родена под безброй звезди,
тихо ромоли тишината...
Сиянието на лунните лъчи,
подчертава на нощта красотата....

Блясъкът им отразява се върху вълните,
в непрогледната зловеща тъмнина...
Рояк искри танцуват из дълбините,
изплувайки от дъното - над повърхността...

Светлината - разпръсква се магично,
понасяйки се ефирно в мрака на нощта...
Повеят на вятъра свири хаотично,
огласяйки с лирични звуци - нощната тишина...

Вълшебна прелест се разкрива,
чиста и прозрачна, като бисерна сълза...
С нощната тишина в хармония се слива,
отразявайки красотата на света...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me