uFeel.me
Нощна птица
Автор: gishata,  5 април 2012 г. в 20:13 ч.
прочити: 227

Аз съм нощна птица,
когато всички спят,
а аз летя в небето,
в мислите,
в мечтите и творя,
понякога нищо не излиза,
понякога правя чудеса,
думите се забравят,
виното свършва,
времето бърза,
вятъра утихна,
тишината се сля със бурната кръв,
която тъй не може да спи,
която тъй неуморно лети,
тъй силите никога не губи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me