uFeel.me
Нощна ласка
Автор: Laska,  2 декември 2009 г. в 08:20 ч.
прочити: 649


Вечерта
пристъпва тихо,
много тихо.
Брезите
клонки свеждат
и с листа
едва-едва потрепват.
Птиците
в гнездата си притихват,
само близкото поточе
не спира да мълви.

Нощта
по небето пръсва
проблясващи
несбъднати мечти,
неизпята песен
вятърът донася.
Не му се спи –
нека ми шепти.

През прозореца
лунен лъч
ръката си протяга,
за да ме погали
много бавно
вместо
теб.



Tchaikovsky: The Seasons, Op. 37 June: Barcarolle

http://www.youtube.com/watch?v=eBDAklpf8X4&feature=player_embedded


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me