uFeel.me
Нощем
Автор: Just`Ju,  15 януари 2009 г. в 17:27 ч.
прочити: 343

И блокове сиви се редят,
и черните баири за тях спят.
Уличните лампи слабичко потрепват
и дъждът започна да ръми.
Само звук на уличната шахта
тишината нарушава.
Никой за другите не мисли,
всеки свил се под юргана
само думи мрачни той реди
и се чуди дали да си поспи.
Но животът не е спрял.
Той лети без секундите да мери
само ден и нощ сменят се
и нищо друго се не мени.
Той със нея е, тя със него,
и те са заедно, а те са разделени.
Всички спят, и всички са будни,
а аз, аз рисувам.

09-01-2006

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me