uFeel.me
Нощ
Автор: Anonimen_B.S,  12 февруари 2013 г. в 23:11 ч.
прочити: 320

Навън е нощ,


душата ми е черна, 


настана полунощ,


тя остава пак неверна,


но задава се денят


и носи ново нещо -


дали това е тя...


Мога само да заспя, 


да прегърна пак нощта 


с надеждата да бъде Тя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me