uFeel.me
Нощ
Автор: avliga,  11 декември 2011 г. в 02:11 ч.
прочити: 382
Тишина... Никой няма.
А в сърцето мрак и тъга.
Майчина нежност докосва нощта.
Обич - искрица гали лъча!

Тишина... Луната мълчи.
Гонят се среднощни тъми.
Ветрец почука в стъклата,
звездица изгря в душата.

Тишина... Никой няма.
Майчина обич докосва нощта!
Гали косите, приспива звездите.
Вяра, надежда преплита в мечтите!

        08.04.2011г.   

Вили Карагъозова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me