uFeel.me
Нощ в Змейово
Автор: chergligan,  14 февруари 2012 г. в 18:00 ч.
прочити: 342

От теб ли Змеят - Горянин отвлече

най-лична мома загорска?

Гиздава Яна отнесе далече

нейде в усоите горски.

 

Змейово! Кротко селцето зеспива,

свири щурецът унесен...

А във гората в сълзи се облива

Яна, на змея невеста.

 

Тихо, потайно дърветата шепнат,

приказки шепне гората...

Под месечината сянка потрепна -

змеят лети над земята...

 
август2011г.    К. Костадинов   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me