uFeel.me
Ноемврийска утрин 2
Автор: robertsmith,  17 ноември 2012 г. в 11:22 ч.
прочити: 272
До мен косите ти ухаят още
на огъня
на виното
на първите ни нощи
и звездите им
небесно черни са
косите ти..

разглеждам те захласнат
и не знам
(а трябва ли)
къде си скитала нощес
но виждам
по устните ти
фин прашец
навярно пак
танцувала си с пеперуди..

събуждам те с целувка
по челото
ти се усмихваш
още неотворила очи
протягаш се
и ставаш от леглото

поглеждаш ме сякаш
съм те отвлякъл от рая
и тихо прошепваш

налей моля те
мъничко ром в чая..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me