uFeel.me
...Но за грешните няма Чистилища
Автор: Desert_Rose,  20 октомври 2010 г. в 21:46 ч.
прочити: 388
...Но за грешните няма Чистилища

Във очите ми няма отломки. А е празно. Без път за нататък.
И не стига доникъде въздух. Само писък от неми остатъци.
Тишината разкъсва. До пръсване. И ме блъсва в небе вледенено.
Няма никой и нищо. По пръстите само обич се стича, ранена.

Ослепели от болка, очите ми, извървяват се в пътя към тебе.
Търсят мòстове. Пътят за връщане обгорял е. И жалък изглежда.
Отесняха последните истини. И убийството стана награда.
Но за грешните няма Чистилища. (Тях ги пращат направо във Ада.)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me